Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен

...
Тоталната пристрастеност на Сашо Кадиев към компютърните игри е всеизвестен
Коментари Харесай

Скандал! Сашо Кадиев побесня в ефир, Деси Стоянова остана безмълвна

Тоталната привързаност на Сашо Кадиев към компютърните игри е общоизвестен факт и то не от през вчерашния ден. Никой не би предположил обаче, че тъкмо тази тематика ще го провокира да реагира повече от бурно, до момента в който води „Преди обед“ с Деси Стоянова.

Тези дни синът на Катето Евро подскочи като ожилен и изрази възмущението си, откакто чу информация за смъртни случаи на деца, които изпълнявали предизвикателство в Tik Tok. Яростта на Кадиев се оказа толкоз огромна, че се наложи сътрудниците му в студиото на bTV да го успокояват.

Фокус във въпросното предизвикателство е да се приспиш, като си спреш дъха. Да, не четете неверно! А разследване на него към този момент има случаи на починали деца в Щатите и в Гърция. И вместо възмущението на Сашо да бъде от естеството на това, което се желае в играта, то смая с реакция в нейна отбрана!

Кадиев напомни, че сходни рискови опити не са от през вчерашния ден. Преди време имало и фикс идея за катерене на високи места, а също и за стоене пред влака, за изяждане на лъжица канела, с която кардинално човек може да се задуши, както и за дъвчене на перилен препарат в капсули.

Според артиста и тв водещ тези, които практикуват такива провокации умерено могат да бъдат избрани за „идиоти“. Колежката му Деси Стоянова пък разяснява, че обществените мрежи не са измислили рисковите игри, само че децата посредством тях ги научават.

„Това, в действителност, е натурален тим – по-глупавите отпадат“, изцепи се Сашо Кадиев, от което екранната му партньорка Деси и гостите в студиото леко се стъписаха.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР