Тоталната некомпетентност на екоминистъра Личев ще доведе до най-голямата еко

...
Тоталната некомпетентност на екоминистъра Личев ще доведе до най-голямата еко
Коментари Харесай

Заради екоминистър Личев 4000 тор и горива ще се изсипят в морето

Тоталната непросветеност на екоминистъра Личев ще докара до най-голямата еко злополука, случвала се в миналото в български води. Днес той е издал заповед за прекъсване на разтоварването. Причината е, че нощес излязоха видеа по какъв начин няколко тона тор се разсипват в морето при преместването, което на фона от заплахата над 3000 тона да замърсят крайбрежието ни е нищожно. Подобна възбрана той издаде и преди няколко дни, с която забави съдбовно избавителните работи.

Времето към този момент се скапва. Вълнението е над 4 бала. Вятърът се трансформира от североизток и към този момент е плевел. Корабът е поел и над 1000 тона вода и се е вкопал в дъното. За разлика от танкерите, той е с индивидуален корпус и ще се разцепи при първия удар в скалите. Единснвеният късмет за неговото избавяне е да се разтоварят най-малко половината от 3300 тона и всичкото гориво от борда. Ако това не стане в околните 2 дни, целият товар откакто корабът се разбие в скалите, ще се излее в морето.
Екокатастрофата ще е голяма. И за нея ще е отговорен министър Личев. Ако има даже и най-малък управнически опит би трябвало да разпореди неотложно продължение на избавителната интервенция.

Екип на Скандал
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР