Тотална мистерия витае около погребението на Кети Кюхова. Никой от

...
Тотална мистерия витае около погребението на Кети Кюхова. Никой от
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ: Небивала мистерия витае около погребението на Кети Кюхова! Какво споделят местните жители?

Тотална тайнственост витае към погребението на Кети Кюхова. Никой от локалните жителите няма ни новина, ни кост за това къде е гробът й и дали изобщо е заровена. Това научи БЛИЦ от локалните поданици. Екипът ни разпита голям брой поданици на Курило, Нови Искър и Луково .

Всички знаят, че Нанси е заровена в село Безден и че Неделчо Юнаков и синът му Георги са заровени в Малашевци.

Къде обаче е гробът на Кети Кюхова, безусловно никой няма визия.

Малък брой от локалните единствено допускат, че, в случай че изобщо е заровена, то би трябвало да е в град Своге, защото умрялата попринцип е от там.


Припомняме, че 56-годишният Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият наследник Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.). Мъртвото тяло на изверга бе намерено в гората край Нови Искър. Според полицията Ангелов се е самоубил с патрон в главата в една изоставена вила, покрай първичната му бърлога.



Малко по-рано през днешния ден медията ни разгласява репортаж, който демонстрира странния интерес към Къщата на ужасите в Нови Искър, както и първа диря за бащата на Нанси.

БЛИЦ предлага на читателите си да видят по какъв начин нищят шесторното ликвидиране в най-оживеното място в Нови Искър - кръчмата.


Автор: Цветина ДАНОВА, БЛИЦ
Снимки: Георги КОЛЕВ, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ В БЛИЦ ИНТЕРВЮ С КМЕТА НА ЛУКОВО
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР