Тотален провал претърпяха участниците в своя изпит по история във

...
Тотален провал претърпяха участниците в своя изпит по история във
Коментари Харесай

Фермерите не знаят кой е написал По жицата

Тотален неуспех претърпяха участниците в своя изпит по история във Фермата на bTV. След просветителното видео за борбата при Тутракан, участниците трябваше да дават отговор на въпроси, свързани с тематиката за борбата за Добруджа.

Наградата за победа беше повече от страхотна – осъществяване онлайн от етно група Оратница, с чийто авторски саундтрак са озвучени всички епизоди в сезон три на шоуто.

Фермерите обаче се оказаха боси в съществени тематики от българската литература, а малко от тях разпознаха Йордан Йовков, именуван още „ Певеца на Добруджа “, като създател на Албена и По жицата, написа екран.

„ Кой не знае, че Йовков е написал По жицата? Това е въпрос за втори клас “, ядоса се на себе си един от сбъркалите – емигрантът Иван Гинчев, който другояче го играе патриот.

„ Не ми се играеше тото сред Йовков и Вазов, обикновени въпроси тук не са обикновени “, продължи да се оправдава той.

Юристката Дарина откри повода за тоталния провал на играта с историческите въпроси, в рисковите условия, при които дълготрайната памет изневерявала.

„ Резултатът през днешния ден беше срамен “, посипа си главата с пепел Дарина след загубата и разминалия се концерт на Оратница.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР