Тотален край изживява свалената от екран водеща на Здравей, България“

...
Тотален край изживява свалената от екран водеща на Здравей, България“
Коментари Харесай

Ани Цолова в тежка депресия! Ходи като клошарка с фас в уста, не прилича на тв звезда

Тотален край изживява свалената от екран водеща на „ Здравей, България “ Ани Цолова, която към този момент трети месец е навън от ефир, разбра HotArena.

 

Доскоро едно от най-популярните екранни лица, с днешна дата тя е съсухрена и наподобява повече на обезверена от живота лелка, в сравнение с тв звезда. За похлупак не влага никакво усърдие за външния си тип и се мъкне из софийските улици в раздърпани облекла, без грим и с цигара в уста, уловиха я папараците на в. „ Ретро “.

Цолова прекарва дните си в цялостна изолираност и единственото, което прави, е да пуши. Ангажиментите й са свързани с семейството и воденето и взимането на сина й Калоян от учебно заведение. Очевидно откакто е свалена от екран, небрежно приятелите и сътрудниците са не запомнили за нея и че в миналото е била водеща на утринния блок. Сега Ани няма с кого и едно кафе да изпие.

Откакто я смъкнаха изненадващо от ефир, не сме виждали Ани в малкия екран. По всичко проличава, че тя в действителност е изгонена, другояче нямаме друго пояснение за какво още не е тръгнало ново предаване с нея, както оповестиха от управлението “, разясняват някогашни сътрудници на водещата.

Цолова през днешния ден е неузнаваема - раздърпана, с рошава коса и навъсена физиономия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР