Тотален крах изживява свалената от екран водеща на „Здравей, България”

...
Тотален крах изживява свалената от екран водеща на „Здравей, България”
Коментари Харесай

Ани Цолова рухна - ходи без грим и с цигара в уста

Тотален провал изживява свалената от екран водеща на „ Здравей, България” Ани Цолова, която към този момент трети месец е навън от ефир. Това видяха фотографите на вестник „ Ретро”. Доскоро едно от най-популярните екранни лица, с днешна дата тя е съсухрена и наподобява повече на обезверена от живота лелка, в сравнение с тв звезда.

За похлупак, не влага никакво усърдие за външния си тип и се мъкне из софийските улици в раздърпани облекла, без грим и с цигара в уста.

Цолова прекарва дните си в цялостна изолираност и единственото, което прави, е да пуши, да пуши и отново да пуши. Ангажиментите ѝ са свързани с семейството и воденето и взимането на сина ѝ Калоян от учебно заведение.

„ Никакви вести не знаем за нея, никой в малкия екран не приказва за нея. Струва ни се доста необичайно, тя беше наша колежка толкоз дълго време и внезапно все едно не съществува. Дори и Виктор, който беше най-близкият ѝ човек, не приказва за нея. Не знаем дали поддържат връзка. Откакто я смъкнаха изненадващо, не сме виждали Ани в малкия екран. По всичко проличава, че тя в действителност е изгонена, другояче нямаме друго пояснение за какво още не е тръгнало някакво ново предаване с нея, както оповестиха от ръководството”, разясняват някогашни сътрудници на водещата, пред " Ретро ".

Всичко това е докарало Цолова до забележима и явно много тежка меланхолия, с цел да стигне до такава степен да стои затворена вкъщи и да върви чорлава из София. На папарашките фрагменти единствено отпреди няколко месеца тя вървеше с високо вдигната глава, постоянно добре облечена и с грим.

Програмата ѝ беше повече от натоварена, заран в малкия екран, къс фитнес, по-късно още веднъж работа, след това се прибираше вкъщи. Често можеше да бъде забелязана на открито с нейни приятелки да се забавлява, а и не пропускаше, когато има опция, да се поглези с приятна отмора отвън страната.

С днешна дата обаче Цолова е неузнаваема. Раздърпаните облекла, рошавата коса и навъсената ѝ физиономия несъмнено нямат нищо общо с визията на тв звезда.

Припомняме, че Цолова бе свалена от екран малко откакто потеглиха инспекции на Национална агенция за приходите по какъв начин тъкмо е купила първокласна къща в „ Драгалевци”, какви пари получава и е заявила и по какъв начин е плащала налозите си.

От медията тогава обясниха, че готвят за нея начин на живот предаване, което тя щяла да води, тъй като желала смяна. Очевидно такова предаване най-малко досега не е планувано да има. /Марица.бг
тагове ани цолова грим цигара
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР