Тотален бойкот обявиха зрители на музикалното риалити Гласът на България“.

...
Тотален бойкот обявиха зрители на музикалното риалити Гласът на България“.
Коментари Харесай

Гаджето на Симона Загорова скочи срещу филипинката, избутала любимата му в "Гласът на България" (СНИМКА)

Тотален протест оповестиха фенове на музикалното риалити „ Гласът на България “. Седмица преди огромния край, шоуто остана без публика поради една от участничките, която ще се бори за първото място. Става въпрос за същинското гласище – филипинката Сара Сюзет Намба, чиято националност още веднъж разсъни национализма у българите “, написа „ Галерия “.

Още от началото на сезона почитатели на „ Гласът на България “ недоволстват против 37-годишната Сара точно поради произхода й. Никой обаче не посмя да оспорва гения на ангелогласната филипинка, която отвя всички още на кастингите на мрачно.

С всяка крачка напред в класирането, недоволството на феновете растеше, до момента в който чашата не преля с отпадането на щерката на фолк певицата Глория - Симона Загорова, в борба срещуСюзет на полуфинала. Зрителският избор трябваше да реши коя от двете участнички в тима на Поли Генова да отиде на край и повече гласове получи точно филипинката.

„ Всичко е нагласено! Това нали е „ Гласът на БЪЛГАРИЯ “, а не на Филипините?! Защо въобще Сара взе участие в нашия формат “, „ Тотално съм разочарована от предаването. От през днешния ден спирам да го проследявам “, „ Жалко, че Симона отпадна. Няма да виждам финала, за мен тя бе победител “, гласят единствено част от стотиците мнения на страницата на шоуто във Facebook.

Факт е обаче, че единствено допреди няколко седмици почитателите бяха отрицателно настроени към Симона. Носеха се даже клюки, че майка й Глория е платила крупна сума наследницата й да отиде на край. Национализмът обаче сплоти феновете и след отпадането на Загорова, всички я заобичаха.

„ България е страната, в която непознатото е пред нашето! Във всяка една сфера избираме непознатото пред българското! Благодаря ви, че през днешния ден го доказахте! Велики чуждопоклонници сме! “, изригна гаджето на Симона – Симеон Данев.

„ Не виждаме какъв е казусът?! Сара Сюзет е избрала да живее в България, да роди децата си тук, да се омъжи за земляк. Когато българин стигна до финалите на „ Гласът на Франция “,нямахме проблем с това. Тази псевдопатриотщина у нас стартира да накъртва “, разясниха пред „ Галерия “ от екипа на предаването.

Спорно е дали в действителност Сара Сюзет ще завоюва огромния край тази неделя (11 юли). В последна сметка, не по-малко надарени са другите трима финалисти - Яна Сабанова, Кристина Кабадиева и Радко Петков. Който и да е победител, сигурно най-после отново ще има недоволни, заключват фенове.

 Снимка на Симеон Данев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР