TOTAL подписа споразумение с KKR-Energas за придобиването на негови две

...
TOTAL подписа споразумение с KKR-Energas за придобиването на негови две
Коментари Харесай

TOTAL купува две газови централи във Франция


TOTAL подписа съглашение с KKR-Energas за придобиването на негови две газови централи с смесен цикъл (CCGT) - в Северна и Източна Франция, с мощ от 825 мегавата (MW).

Чрез своя 73% дял в Direct Energie, TOTAL има и потенциал от 800 MW в две електроцентрали с мощ по 400 MW във Франция и в Белгия.

Развитието на още една централа от 400 MW е планувано в региона на Бретан, оповестиха от TOTAL.

" Това придобиване разрешава на TOTAL да продължи интеграцията си във веригата за прибавяне на газ и електрическа енергия, от производството към маркетинга ", съобщи Philippe Sauquet, ръководител на газовия бранш, възобновими енергийни източници и сила в компанията.

Sauquet прибавя, че с прибавянето на двете газови централи, добити от KKR-Energas и възходящото портфолио от възобновими енергийни източници, Total ще има потенциал да генерира над една трета от кумулативното ползване на своите B2C и B2B клиенти /B2C и B2B са две форми на търговски сделки; B2C значи " бизнес към консуматор ", е развой за продажба на артикули непосредствено на потребителите; B2B, който е бизнес-към-бизнес, е развой за продажба на артикули или услуги на други фирми/.

„ Централите за произвеждане на електрическа енергия на газ са идеално допълнение към периодическите възобновими източници на електрическа енергия. Тези гъвкави електроцентрали разрешават на TOTAL да усъвършенства разноските за електроснабдяване на своите клиенти ", сподели Sauquet.

TOTAL има за цел да реализира 15% дял от пазара във Франция и Белгия за доставка на газ и електрическа енергия за B2C, в границите на 5 години.

July, 2018,lngworldnews

Преводът е оповестен в бюлетина на Центъра за проучване на Балкански и черноморски район
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР