Тост с яйчен крем – това е най-новата любима рецепта

...
Тост с яйчен крем – това е най-новата любима рецепта
Коментари Харесай

Идея за здравословна закуска от последния Instagram и TikTok тренд

Тост с яйчен крем – това е най-новата обичана рецепта в Instagram и TikTok.

Видяхме трендовете на пастата с чери домати и фета, след това ориза със сьомга и авокадо, в този момент потребителите в обществените мрежи си имат нова рецепта любимец.

Версията на закуската е известна у нас, единствено че в солената й версия, както припомня Снежи от themodernnonna. Сега сладката опция, която стана известна с името custard toast или yoghurt toast, е рецептата, от която мъчно ще избягате, в случай че сте дейни онлайн.

 Идея за здравословна закуска от последния Instagram и TikTok тренд

Вариантите за изработката й са както постоянно безкрайни, само че в основата си съдържа малко съставки – нужно ви е едно яйце, към две-три супени лъжици пълномаслено кисело мляко (може да бъде с прибавен усет или йогурт), някакъв вид подсладител като мед, агаве или кленов сироп, две филийки мек самун и какъвто топинг пожелаете. Можете да добавите шоколад, плодове (замразени или пресни) и каквото друго бихте поискали.

Смесвате всички съставки без хляба, до момента в който не получите хомогенна примес, а с лъжица притискате вътрешността на филийките, с цел да извършите кладенче, което да помести яйчната примес, добавяте от горната страна топингите и печете във фурна или в апарат за готвене на парещ въздух за 10-20 минути.

Ето няколко хрумвания за разнообразни разновидности на рецептата:

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР