Тоскана - една от най-романтичните дестинации по принцип, е мястото,

...
Тоскана - една от най-романтичните дестинации по принцип, е мястото,
Коментари Харесай

Каролине Возняцки, Дейвид Лий и сватбата им

Тоскана - една от най-романтичните дестинации по принцип, е мястото, което някогашната номер едно в международния тенис Каролине Возняцки и някогашния професионален баскетболист Дейвид Лий избраха за сватбата си. Тя се състоя през отминалия уикенд в идиличното градче Кастилион дел Боско.

Гостите обаче идват още в четвъртък, а вечерта има проведено особено празненство по посрещането им с фойерверки, светлинно шоу и среднощно къпане в басейна.

Следващият ден продължава със особено проведени игри, сиеста и подготовка на сватбеното празненство в руините на замъка на Кастилион дел Боско, съпроводена с вечеря само с италианска храна.

Големият ден за Каролине и Дейвид стартира с подготовка за церемонията. Тенисистката идва пред олтара в шест вечерта, водена от татко си и предвождана от шаферката си Серина Уилямс. Возняцки е облечена в обилна рокля Oscar de la Renta с дълъг воал, а обувките са Jimmy Choo.

Празненството продължава с тристепенна вечеря, поднесена по време на речите, разсичане на сватбената торта, както и дискотека. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР