Тошко Йорданов за пореден път се подразни на етикета Троянски

...
Тошко Йорданов за пореден път се подразни на етикета Троянски
Коментари Харесай

Тошко Йорданов закова Асен Василев с питане за хубавата Елена и „Газпром“: За чий интерес, ,,колега“?

Тошко Йорданов за следващ път се подразни на етикета „ Троянски кон “, който лепят на партията му „ ИТН “. Ако Кирил и Асен желаят да си играят на цитати от Троянската война, желая единствено да им припомня по какъв начин приключва Троянската война. И по какъв начин гърците в действителност срутват Троя със земята и тя изчезва от лицето на земята. И тук идва другият въпрос – коя го играе Хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Менелай “, съобщи той пред Нова телевизия.

Относно възможни бъдещи обединения той разяснява: „ Нека минат изборите. Да забележим дали въобще е може да се сформира държавно управление без Има Такъв Народ.

„ Всички приказват против нас, тъй като сме единствените, които демонстрират лицемерието “, съобщи Йорданов.

„ ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “ играят един и същи танц. Асен и Кирил сътвориха в това държавно управление нов тип корупционни схеми “, уточни той.

Още първоначално диалогът сред Йорданов и водещия Виктор Николаев стана под напрежение. Йорданов се сопна на изказванието на водещия, че не Има Такъв Народ не могат да основат устойчиво ръководство. „ Това не е правилно. Защо нямаше ръководство, когато бяхме първа политическа мощ? “, попита Йорданов. „ Ами не ви знам. Защото не можете да извършите ръководство “, отвърна водещият. „ А вие къде бяхте през това време? Задавате неточно въпрос “, отвърна някогашният народен представител.

По думите му, в случай че Има Такъв Народ не могат да се схванат с някогашните си съдружни сътрудници, „ ние ще бъдем една прелестна съпротива “.

„ Асен Василев до през вчерашния ден разказваше доста безапелационно по какъв начин в никакъв случай повече не би трябвало да купуваме съветски газ и по какъв начин не би трябвало да се преговоря с „ Газпром “. Вчера врътна тялото си и тази част, която му е под гърба, в другата посока “, уточни той.

На няколко пъти Йорданов се обърна провокативно към водещия на утринния блок Виктор Николаев: „ За чий интерес, „ сътрудник “? Изпросихте си го. За чий интерес той попречи на България да купува съветски газ по схемата на италианците, германците и гърците и се набутахме с медиатори с 30% нагоре? “.

По думите на Йорданов, би било прелестно да има едни етични сътрудници, с която Има Такъв Народ да може да се коалира след изборите, само че за жалост се постанова да се избира сред неприятното и по-малко неприятното. Той не вижда други евентуални сътрудници за Има Такъв Народ, с изключение на „ Продължаваме промяната “ и Българска социалистическа партия.

Той разяснява и проблема с неподадената имотна декларация на Слави Трифонов: „ Всичко се обръща на един замърсен сеир кой какво има “.

„ Има административно условие, резултатът е инспекция и санкция. И двете неща са изпълнени “, уточни той.

Водещият попита дали Христинка Иванова, която щеше да се отдели от Има Такъв Народ, само че се отхвърли в последния миг, ще се влезе в листите на Има Такъв Народ като кандидат-депутат. „ Защо, желаете да я подкрепите ли? Естествено, че ще бъде кандидат-депутат. Предполагам. Трябва да се поддържа от плевенската организация “, отвърна Йорданов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР