Тошка Байкова от село Първенец изпрати жалба до управляващите и

...
Тошка Байкова от село Първенец изпрати жалба до управляващите и
Коментари Харесай

Жена от с.Първенец с жалба до Борисов и Цацаров за незаконно строителство в община Родопи


Тошка Байкова от село Първенец изпрати тъжба до ръководещите и основния прокурор за нелегално строителство в община Родопи. Госпожата сигинализира за противозаконни постройки в общински парцели без позволение и без наем,без никакви документи. Тя упорства държавните органи да прегледат декларациите за легализиране на постройки в парцела на Здравко Иванов издадени от кмета на село Първенец господин Стаменов.

Ето едно към едно жалбата на госпожа Байкова

ДО ГЛАВЕН ПРОКУРОР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

ДА ПОТЪРСИТЕ ОТГОВОРНОСТ НА ВСИЧКИ ПРОКУРАТУРИ Пожарна охрана КАКЪВ НАЧИН

ОНЕВИНЯТ КМЕТА ПЛАМЕН СПАСОВ Пожарна охрана СЛУЧАЯ

ДО СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПРОКУРАТУРАТА ГРАД СОФИЯ

ДО ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА

ГРАД ПЛОВДИВ

ДО РАЙОННА ПРОКУРАТУРА ГРАД ПЛОВДИВ

НАСТОЯВАМ ЧРЕЗ ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ НА ГРАД ПЛОВДИВ КОЙТО ДА ВРЪЧИ

ЦЯЛАТА ПРЕПИСКА

ДО:

1. ДО МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО

БОРИСОВ

2.КМЕТ НА ОБЩИНА РОДОПИ

КАТО БЪДА УВЕДОМЕНА ЗА ВХОДЯЩИ НОМЕРА И ЛИЧНО Г-Н МИНИСТЪР

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ ЗАЕДНО СЪС

ОБЛАСТЕН УПРАВИТЕЛ ДА ПОСЕТЯТ ИМОТА МИ НА МЯСТО ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ

ПЪЛНА ЯСНОТА Пожарна охрана СЛУЧАЯ. УМОЛЯВАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ!

Ж А Л Б А

ОТ ТОШКА ИВАНОВА БАЙЛОВА

СЕЛО ПЪРВЕНЕЦ УЛИЦА РОДОПИ 8

УВАЖАЕМИ УПРАВЛЯВАЩИ ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ,

Моля ви, кмета на община родопи Пламен Спасов и администрацията му да ми издадат отговор на инспекция по мой сигнал за нелегално строителство на съответните поданици за които бях уведомила всички институции.

Защото имам подозрения,за оправдаване и безучастие от страна на община Родопи, както и за противозаконни постройки в общински парцели без позволение и без наем,без никакви бумаги!

Настоявам да бъдат прегледани заявления за легализиране на постройки в парцела на Здравко Иванов издадени от кмета на село отличник господин Стаменов,без никакви персонални данни.

Как са узаконени от община родопи? или всички за които писах сигнала по същия метод ще бъдат узаконени и наставлявани от община родопи какви дейности да извършат с цел да се узаконят!

Заповедта на кмета на община родопи 529/17 с решение на Върховен административен съд още не е изпълнена нито от кмета на община родопи нито от съседа Здравко Иванов чието решение е влезнало в действие на 13 06 2018 година кой ще потърси отговорност на кмета на Община Родопи,на съседа Здравко Иванов за бездействието на тази заповед и осъществяването на решение на Върховен административен съд?

Настоявам да се образува досъдебно произвеждане за всичко което ви разказвам. Защо кмета на община родопи не ми изпраща отговор от инспекцията за нелегално строителство от сигнала ми? Или се прави всичко допустимо да се узаконяват противозаконните постройки както в общински парцели по този начин и в парцелите на въпросните лица!

А на други поданици търсейки правата си да бъдат мачкани от кмета на община родопи? Това е геноцид осъществяван над мен от кмета на община родопи и администрацията му,да се мерят хората с двоен критерий.

Не желя досъдебното произвеждане да се преглежда от 1 РПУ в Пловдив, тъй като кмета на община им е родопи е закупил автомобил и до в този момент постоянно са оневинявали кмета на община родопи както и съседите Здравко Иванов и семейство му, по тази причина се стигна до тук чувствайки си се оневинени продължава да не осъществяване служебните си отговорности.

Нямам доверие на 1 РПУ Пловдив, както и на кварталния служител на реда в село Първенец. за всяка една моя тъжба се е взимало страната на кмета Пламен Спасов, както и са закриляни съседите Здравко Иванов и семейство му. Къде е протокола който направи кварталния служител на реда тогава господин Костадин Стоянов,да спре Здравко Иванов да разрушава подпорната стена? Защо не се откри? Кой го укри? Защо когато написах тъжба до региона прокуратура настоящия квартален Стоян Стефанов извъртя нещата с цел да не се образува досъдебно произвеждане за разрушената подпорна стена? Защо управляващите оставиха това да се случи паралелно с кмета на Община Родопи който ми издаде четири безмислени заповеди?

Затова ми причина и всички несгоди. Как никоя прокуратурата и полиция не изиска от кмета на община родопи с какеи документи е отчужден парцела ми! И на какво съображение са издадени тези заповеди, че без виновност пострадах от кмета на община родопи търсейки правата си.Как не обърнаха внимание, че няма отчуждаване и никакъв документ за отчуждаване на парцела ми и все пак ми издава заповеди за назаконно строителство!

Това е насмешка на кмета Пламен Спасов. Как приложиха тъжба подписка от Здравко Иванов с подписи на поданици 46 на брой,без да я изпратят на уверение за верността и приложена във всички адмистративни каузи против мен.Кой ще потърси отговорност на община родопи и кмета пламен спасов? Този проблем се задълбочава още повече. В квартала се разиграха интриги,омраза завист сред поданици! Това съумя да направи кмета на Община Родопи Пламен Спасов закрилян от институциите.

Не можа да реши съседски спор със 10 кубика камъни! Изправи хората едни против други Кмета на община родопи в другия си мандат може да не е кмет (дай боже),но за нас жителите остана злобата, ненавистта едни към други. Защото едни са стартирани и закриляни от община родопи а други мачкани по нечовечен този кмет е некадърен за кмет на община Родопи!

Как кмета на Община Родопи не почете нито един документ от мен.Как не почете или приложи отговора на днск чиято инспекция провокирах посредством мин.на районното развиване със отворена тъжба.

Моля ви неотложно профилирана прокуратурата,главния прокурор на Р.България да се образува досъдебно произвеждане, пребивавам в заплаха за здравето ми както и за парцела ми от цялата тази сага с кмета на Община Родопи!

Изискайте цялата кореспонденция.Настоявам най след това всички институции и прокуратури да вземат отношение по случая. Цялата кореспонденция се намира до регионален шеф град Пловдив сцялото ми доверие и почитание към регионалния шеф Здравко Димитров и администрация му,за което съм ги уведомила за всякодеяние на кмета на Община Родопи точно за това цялата кореспонденция се намира в регионална администрация, тъй като Община Родопи по всичкипрокуратури не зная какви документи показва с цел да бъде оневоняван и продължава с репресии против мен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР