Торстен Раабе е новият главен изпълнителен директор на Lufthansa Technik

...
Торстен Раабе е новият главен изпълнителен директор на Lufthansa Technik
Коментари Харесай

Lufthansa Technik София има нов директор

Торстен Раабе е новият основен изпълнителен шеф на Lufthansa Technik Sofia. Роденият през 1972 година в Бад Швалбах, Германия, управител получава просветителна степен магистър " Индустрален Инженеринг и Мениджмънт " в Технически Университет Дармщат с стартира кариерата си в Lufthansa Technik Group през 1998 година

До 2012 година заема разнообразни мениджърски позиции в базите на компанията във Франкфурт и Хамбург. Присъединява се към екипа на софийското поделение през април 2012 година, където слага основите на звеното Material Management към Lufthansa Technik Base Maintenance Division.

Като Директор на отдела за ръководство на материалите за базово обслужване на самолети е виновен за снабдяването на базите в София, Хамбург, Будапеща, Малта, Шанън (Ирландия) и Пуерто Рико.
 Lufthansa Technik трансформира София в най-голямата си база за ремонт на самолети в Европа
Lufthansa Technik трансформира София в най-голямата си база за ремонт на самолети в Европа

Компанията влага 40 милиона евро в нов хангар и три индустриални линии

Lufthansa Technik Sofia е част от Lufthansa Technik Group - водач в поддръжката и главния ремонт на самолети, съставни елементи и мотори. От откриването си през 2007 година до в този момент, Lufthansa Technik Sofia се наложи като един от водещите центрове за главен ремонт и техническа поддръжка на самолети в Европа.

Българското поделение заема стратегическо място в цялостната конструкция на Lufthansa Technik Group, като към днешна дата в него са заети над 1 200 чиновници. Подразделението тук е с обща повърхност от 50 000 кв. м и е профилирано в базово и линейно обслужване на тясно корпусни самолети от фамилията на Airbus и Boeing.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР