Торонто Мейпъл Лийфс се отказаха от слабо представящия се вратар

...
Торонто Мейпъл Лийфс се отказаха от слабо представящия се вратар
Коментари Харесай

Мейпъл Лийфс се отказаха от слабо представящия се вратар Самсонов, а Сейбърс се отказаха от Комри, казва източник на AP

Торонто Мейпъл Лийфс се отхвърлиха от едва представящия се вратар Иля Самсонов, а Бъфало Сейбърс приключи ротацията си с трима вратари, като се отхвърли от Ерик Комри, човек с директно познаване за ходовете сподели на Асошиейтед прес в неделя.

Човекът приказва с AP при изискване на анонимност, защото екипите не са оповестили ходовете. И двамата играчи биха попаднали в второстепенните, в случай че останат непотърсени в понеделник.

Процентът на спасяванията на Самсонов от 0,862 и 3,94 гола против междинен брой са вторият най-лош измежду вратарите с най-малко 10 изяви. В последното си деяние той позволи шест гола с 21 изстрела в петък при загубата с 6-5 продължения от Кълъмбъс.

Самсонов призна, че се бори душевен, откакто позволи пет гола и 19 удара, преди да бъде изтеглен 1:03 във втория интервал на загубата с 9-3 от Бъфало на 21 декември.

„ Трябва да схвана всичко в главата си “, сподели Самсонов. „ Това е първото (нещо). Не става въпрос за техника. Не става въпрос, нали знаете, не става ду...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР