Торнадо връхлетя северния тексаски град Матадор в сряда, убивайки четирима

...
Торнадо връхлетя северния тексаски град Матадор в сряда, убивайки четирима
Коментари Харесай

Торнадо в Тексас уби четирима души

Торнадо връхлетя северния тексаски град Матадор в сряда, убивайки четирима души и нанасяйки вреди на голям брой здания, оповестиха публични лица, представени от " Ройтерс ".

Силните ветрове и пориви на торнадото връхлетяха дребната общественост с към 600 поданици в сряда вечерта. Най-малко десетима души са били превозени до локални лечебни заведения, като един от тях умрял.

Пожарната организация на Лубок и други незабавни екипи се причислиха към напъните за търсене и избавяне на потърпевшите.

Видеозапис от следствията демонстрира поредност от къщи, превърнати в руини, както и прекратени електропроводи. Около две дузини коли за незабавна помощ помогнаха да се освети тъмният път във видеото, споделено от пожарната организация в близкия град Лубок.

Националната метеорологична работа предизвести за торнадо, ориентирано към Матадор, и насърчи жителите да потърсят заслон. Това не е първият случай на опустошения в района , защото преди седмица, което предизвикало гибелта на трима души и нанесло вреди на голям брой домове.
 Повече от 30 жертви след бурите в Съединени американски щати
Повече от 30 жертви след бурите в Съединени американски щати

Бедствието удари минимум седем щата
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР