ТОРИТЕ се опитват да покажат, че са твърди по отношение

...
ТОРИТЕ се опитват да покажат, че са твърди по отношение
Коментари Харесай

Риши Сунак направи глупав хазарт, залагайки кариерата си на Руанда, вместо това трябва да запълним 1 милион свободни работни места с британци

ТОРИТЕ се пробват да покажат, че са твърди във връзка с имиграцията, до момента в който лейбъристите се пробват да покажат, че са състрадателни. И двете са празни пози.

Лейбъристите обичат да се кикотят, че досега торите са изпратили в Руанда повече вътрешни министри, в сравнение с бежанци.

Това е заслужено мнение, не на последно място тъй като Обединеното кралство е платило на Руанда £240 милиона до момента – с още £50 милиона, дължими идната година – за скица за депортиране, която може в никакъв случай да не проработи.

Но с възможностите на лейбъристите да завоюват идващите общи избори, коства си да се запитаме — добре, какво бихте създали ВИЕ по отношение на имиграцията, другарю?

Кийр Стармър споделя, че желае да се насочи към трафикантите на хора и да „ разбие бандите “.

Не всички ли? През март Риши Сунак даде обещание £480 милиона на Франция, разпределени за три години, за вложение в полицията, технологиите и разузнаването, с цел да се понижат противозаконните пресичани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР