Торино. Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че е бил

...
Торино. Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри сподели, че е бил
Коментари Харесай

Алегри: Хората се сменят, но Ювентус остава и винаги ще го има.

Торино. Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри показа, че е бил наясно с какви проблеми ще се сблъска при завръщането си отпред на “Старата госпожа ”. “Бианконерите ” се показват под стандартите си през този сезон, като вървят едвам седми във краткотрайното класиране с актив от 24 точки и изостават на 11 от водача Наполи.

Ювентус се завърна на победния път с триумф с 2:0 над Салернитана, като прекъснаха серията от две следващи загуби - от Челси в Шампионската лига и от Аталанта в Серия А.

“Мисля, че се представихме добре. Срещу Салернитана и пред техните почитатели не ни беше по никакъв начин леко. Предприехме някои опасности, които ни се отплатиха. Казах на момчетата в съблекалнята, че Ювентус ни е дал доста и е време да му се отплатим.

Трябва да бъдем по-отговорни към клуба, да сме фокусирани, тъй като загубихме доста точки против така наречен дребни тимове. Затова и страдаме в този момент. Играчите ми имат гений, само че им липсва опит, който се придобива с игра, от грешките и научените уроци ”, сподели Алегри.

На въпрос за проблемите на Ювентус отвън терена, свързани с следствие на управляващите към прехвърлянията в последните две години, Алегри съобщи, че това не е негова работа и има вяра в управлението.

“Президентът към този момент приказва по тематиката, нашата работа е на терена. Не знам какво се е случвало в последните две години, знам единствено, че бях поканен да стана още веднъж част от Ювентус, който започва един нов план с взор към бъдещето с играчи, които имат по-малък опит от тези, които оставих. Ще имаме възходи и падения, само че ние към този момент постигнахме първата си цел - превъзмогване на групите в Шампионската лига.

Хората се сменят, само че Ювентус остава и постоянно ще го има. Животът е повтаряем, би трябвало да умеем да одобряваме смяната. Приех това предизвикателство с ясното схващане, че ще бъде мъчно ”, разяснява Алегри.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР