Тори депутат, който изпрати съобщение до поддръжници за помощ, тъй

...
Тори депутат, който изпрати съобщение до поддръжници за помощ, тъй
Коментари Харесай

Тори депутат, който помоли за помощ, след като изгуби документ за самоличност преди да гласува, обяснява какво се е случило

Тори народен представител, който изпрати известие до поддръжници за помощ, защото не можа да откри документа за идентичност, от който се нуждаеше, с цел да гласоподава, изясни какво се е случило.

Том Хънт, който има диспраксия, сподели пред The ​​Mirror, че един от признаците на болестта е, че той губи неща понякога. Той прикани съперниците си да помислят деликатно дали да се подиграват с случая, което не го спря да гласоподава.

Г-н Хънт, който съставлява Ипсуич, изпрати известие нощес, което беше необятно публикувано в обществените медии. В него той сподели: " Малко драма. Оказа се, че нямам подобаваща персонална карта, с цел да гласоподавам на следващия ден. " В следващо известие той изиска помощ за образуване на незабавно гласоподаване посредством прокурист - което той съумя да обезпечи.

Той сподели пред The ​​Mirror, че е сюрпризиран, че известието е станало обществено притежание. Говорейки малко преди да гласоподава, господин Хънт сподели: „ Не мога да намеря персоналната си карта, тъй че получавам незабавно пълномощие гласу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР