тората Номинационна битка за седмицата срещна Ловците и Жътварите на

...
тората Номинационна битка за седмицата срещна Ловците и Жътварите на
Коментари Харесай

Жътвари срещу Рибари в битка за спасение в „Игри на волята: България”

тората Номинационна борба за седмицата срещна Ловците и Жътварите на Арената. За да завоюват първото място, племената се впуснаха един до друг в играта, тъкмо както античните воини, които да се сражавали по тези земи в плътни фаланги. Петима индивида от всеки тим влязоха в тестването, а задачата беше да задържат над главите си осем торбички с пясък. Съплеменниците получиха опцията да си оказват помощ, прехвърляйки товара между тях. В хода на тестването този късмет изигра огромна роля в определянето на тактиката за победа на племената.



Битката включваше още едно изискване – по преценка на всеки тим през избран период от време един напускаше играта. Първа с тестването се раздели Йоанна от племето на Ловците, а от Жътварите – Любомир. Най-издръжливи се оказаха Тодор и Борислав за Ловците и Вайс и Владислав за Жътварите. Грешка на ММА състезателя на Жълтите докара до воден душ и загуба за цялото племе. Редиците на Жътварите бяха разрушени и те още веднъж отиват на Номинационен съвет.

Обсъждането на случилото се в борбата край лагерния огън мина в нападки сред Ивана и Владислав, които се предложиха взаимно. Вайс и Любомир също дадоха гласовете си за тях и отредиха точно те да излязат на Арената в борба за избавление.



Утре вечер Ивана и Владислав ще се сблъскат с Александър и Станимира от Рибарите. Кой ще се избави и ще грабне златните грошове? Не пропускайте да видите в четвъртък от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР