Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в

...
Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 г. в
Коментари Харесай

Поп фолк бомба! Тежка драма бележи Галена за цял живот...

Топзвездата Галена е родена на 21 май 1985 година в дребното градче Смядово, на към 20 километра от Шумен. Родителите й Венета и Вичо се женят рано. Първо им се ражда момче, а по-късно щерка.
 Резултат с изображение за Галена не е била мечтана от родителите си!
Не желали повече деца, само че по този начин станало, че майка й още веднъж забременяла. Мислила си да приключи бременността, само че мъжът й се противопоставил. Не желала трето дете, тъй като времената били сложни.

Мъчила се по някакви други способи да помята, само че не се случило и по този начин се родила бъдещата звезда на България – фолклюбимката Галена.

„ Аз съм била нежелано детенце. Майка ми е казвала, че са желали две деца, че съм станала простъпка, само че пък сякаш постоянно най-малките, изтърсаците, се раждат с шанс ”, споделя Галена във връзка появяването си на бял свят.

Спомня си, че живеели в доста огромна къща – половината тяхна, а другата част на бабата и дядото – родителите на майка й. Баща й работил в цех „ Смядово ”, където произвеждали тротил и динамит. След като затварят завода, се опитва в други специалности.

Галена го разказва като безмълвен. Казва обаче, че му е била фаворитка. „ Каквото и да става, постоянно ме е защитавал, бях преди всичко за него – като най-малка. Ако направех някоя пакост, виновността постоянно беше трансферирана на някое от по-големите деца ”, споделя изпълнителката на „ Феноменален ”.

Събирали се доста деца в махалата и изнасяли концерти на бабите и на родителите си. В детската градина си имала една обич – Гошко. Всички знаели и я бъзикали, неговите родители се шегували с нейните.

„ Даже бяхме в разнообразни групи и нашите ме реалокираха, тъй като желаех да съм в неговата. Когато лягахме да спим, неговото легълце беше до моето и се държахме за ръчичка.

Много си го харесвах, сякаш бяхме гаджета. Като се закачаше с други девойки, се карахме. Иначе ме защитаваше ”, през смях споделя Галя.

Източник: Блиц
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР