Топюристът Огнян Герджиков настъпи здраво президента Румен Радев за опитите

...
Топюристът Огнян Герджиков настъпи здраво президента Румен Радев за опитите
Коментари Харесай

Герджиков настъпи генерала с его Радев

Топюристът Огнян Герджиков настъпи крепко президента Румен Радев за опитите му да основава борба.

„ Имаме двама мощни мъже, генерали с добре изразено его. Не, че би трябвало да пеят в хор, само че не ми харесва такава борба ”. Това съобщи проф. Огнян Герджиков – някогашен длъжностен министър председател и ръководител на 39-ото Народно събрание, в изявление пред Диана Найденова в предаването „ Карай напряко ”. „ Президентът има чувство, че би трябвало да бъде като коректив ”, разяснява още Герджиков. По думите му президентът би трябвало да смекчи тона.

Проф. Герджиков разяснява и абсурда с джиросването на акциите на „ Левски ”. „ По предписание джирото се предхожда от една каузална договорка, един контракт. Това значи, че ние се договаряме аз да ви трансферира акциите, а техническият прийом става посредством джиро ”, изясни проф. Герджиков. „ Няма спънки да няма контракт, тъй като джирото никого не задължава с изключение на самия създател – този, който трансферира. Този, който получава, с нищо не се задължава. Нищо не ви задължава да приемете ”, изясни Герджиков. „ Джирото не натоварва никого, по тази причина е едностранно ”, добави той.

„ Акционер ще станеш единствено в случай че си вписан в книгата на акционерите. Тогава получаваш единствено права. Няма никакви отговорности ”, изясни Герджиков. Той изясни, че „ Левски ” е на оня, който се е опитал да го джироса, само че го е направил с негодно джиро.

Проф. Герджиков даде висока оценка за работата на прокуратурата както при сегашния обвинител №1 Иван Гешев, по този начин и при предходния – Сотир Цацаров. „ Трябва на драго сърце да установявам, че тези наши органи в последно време много се раздвижиха ”, съобщи проф. Герджиков. „ Харесвам Гешев, виждам и какво прави Цацаров. Това са неща, които за мен имат стойност. Това е моят взор. Остава и съдът да си свърши работата както би трябвало ”, съобщи проф. Герджиков. Той посочи, че е окуражен, макар че към момента доста неща не са по този начин както би трябвало. „ В последна сметка да се ръководи по никакъв начин не е просто. В едно семейство двама души не могат да се ръководят, пък какво остава за една страна ”, разяснява проф. Герджиков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР