Топводещата представи четирите си романа на бляскаво събитие в хотел

...
Топводещата представи четирите си романа на бляскаво събитие в хотел
Коментари Харесай

Венета Райкова с първа светска изява след раздялата

Топводещата показа четирите си романа на блестящо събитие в хотел Маринела

След като неотдавна разгласи, че се разделя със брачна половинка си и отхвърли всевъзможни медийни участия, Венета Райкова направи първата си световна изява и наруши мълчанието си.

Това се случи на 14 януари по време на първото събитие на Литературен клуб Чети с нас за 2018 година, отдадено на бестселърите на сензационната водеща.

В зала Витоша на хотел Маринела дружно с шефа на издателство Ентусиаст Виктория Бисерова Венета Райкова показа четирите си хитови романа – Триумфът на кучките, Вещиците, Инсомния и Вендета.

Писателката не скри вълнението и насладата си от нестихващия интерес към книгите и разкри, че към този момент работи върху пети разказ – Скандал, научи хотарена. Десетките ѝ фенове имаха опция освен да се срещнат с нея, само че и да получат подписи с персонални послания.

С романите си Венета Райкова реализира рекордни тиражи и се трансформира в една от най-продаваните авторки за предходната година. Освен че заеха първите места по продажби в класациите на реномираните книжарници, книгите на телевизионната водеща станаха и тематика №1 измежду читателите.

Събитието се организира с поддръжката на хотел Маринела.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР