Топспринтьорката ни Ивет Лалова ще бъде последната ни участничка на

...
Топспринтьорката ни Ивет Лалова ще бъде последната ни участничка на
Коментари Харесай

Ивет атакува медал от европейското днес от 21,45 часа

 Ивет Лалова стигна до финала в Берлин, Инна Ефтимова не съумя да я последва
Топспринтьорката ни Ивет Лалова ще бъде последната ни участничка на европейското състезание по лека атлетика в Берлин. Софиянката ще нападна орден на 200 метра довечера в 21:45 часа българско време.

Сребърната медалистка на 100 и 200 метра от Амстердам 2016 ще бяга в трети кулоар. 34-годишната спринтьорка е в добра позиция, защото пред нея са европейската рекордьорка Дафне Схипърс (четвърти коридор) и актуалната шампионка и суперфаворитка за купата Дина Ашър-Смит (пети коридор), които може да “издърпат “ Ивет към отличие, демонстрира разбор на сътрудниците от Sportal.bg.

Третата в европейската класация за сезона Джамиле Самюел (Холандия) с 22.37 сек е в шести кулоар. Останалите финалистки на 200 метра са представителката на домакините Лаура Мюлер, Бианка Уилямс (Великобритания), Бет Добин (Великобритания) и Муджинга Камбунджи (Швейцария).

Вчера Ивет се класира за финала, откакто приключи втора след Ашър-Смит в своя полуфинал с 22.65 сек. През сезона най-хубавото й достижение е 22.63 сек, а персоналният й връх е 22.32 сек.

Другата ни представителка в тази дисциплинираност Инна Ефтимова не съумя да стигне до финала, откакто приключи на 7-о място в четвъртия полуфинал с резултат 23:62 секунди.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР