ТОПСПОРТ и представят епизод №34 на предаването Топ прогнози. По

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №34 на предаването Топ прогнози. По
Коментари Харесай

Христо Марашлиев в Топ прогнози: ЦСКА е Гриша Ганчев и Гриша Ганчев е ЦСКА

ТОПСПОРТ и показват епизод №34 на предаването " Топ прогнози " . По традиция първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След диалога ни с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте най-интересни срещи през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -

Този петък ни гостува някогашният футболист и треньор в ДЮШ на ЦСКА - Христо Марашлиев.
 Ивайло Димитров с същински удар в
Ивайло Димитров с същински удар в " Топ прогнози "!

Позна всичките мачове и събра 40 коефициент!

Пред водещия Ивайло Димитров той приказва за обичания си " червен " клуб и треньорската промяна на Бруно Акрапович с Любослав Пенев. Също по този начин показа упованията си за въвеждането на ВАР и избора на нов президент на БФС.

" В ЦСКА докараха португалски експерт, недоказано име за мен . Дадоха му късмет да управлява школата. В неговото ръководство изключваше наличието на някогашни футболисти, хора със забележителен принос за футболния живот на България. Заложи на различен типаж треньори. Не виждам да се е трансформирало нещо в школата за последните две години. Неоснователно е времето, което му дадоха.
 Снимка 527128
Източник:

Радвам се, че Любо Пенев се завърна отпред на ЦСКА . Акрапович реализира положителни резултати в Локомотив (Пд). Само, че Локо (Пд) и ЦСКА са несравними, като история и триумфи във футбола. Любо Пенев е човек, който може да вкара концепцията всеки мач да се излиза за победа.

Без Гриша Ганчев, не виждам човек, който да пристигна и устоя тима . Поне не се обявява подобен. Ганчев пристигна в доста сложен интервал. ЦСКА бе оставен на произвола на ориста. Застана с името си и финансите си. До този миг това, което го е споделил, го сбъдва. Но се сблъсква и с хиляди компликации, откъм стадион и разединението на почитателите. Оттам идва и напрежението. Повече са изискваният към него, в сравнение с към футболистите.
 Дучето в
Дучето в " Топ прогнози ": С Любо нещата ще се получат! Червеното сподели, че има европейски дух!

Виктор Вутов предвижда петте дербита в Европа през уикенда

Този негатив отива към Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев. Това ненапълно ескалира, с цел да се откаже от това, което той сътвори. В момента ЦСКА е Гриша Ганчев и Гриша Ганчев е ЦСКА. Дано не се стигне до изгубването на този тим ".

А коя ще бъде идната " алена " звезда от школата, прави ли са почитателите да подлагат на критика притежателя на ЦСКА и става ли Димитър Бербатов за президент на БФС, гледайте в епизод №35 на " Топ прогнози ".
 Александър Станков в
Александър Станков в " Топ прогнози ": Любо Пенев е генетично обвързван с ЦСКА, ще повдигне духа на тима и резултатите няма да закъснеят

" Акрапович не може да работи в екип, изпитва и известни комплекси "

В същинската част Виктор Вутов даде прогнозите си за петте дербита у нас и в топ шампионатите на Европа през уикенда.
 Снимка 527142
Източник:

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник ):










 WINBET отваря BONUS BOX за всички нови клиенти
WINBET отваря BONUS BOX за всички нови клиенти

До края на април - 100% бонус при първи депозитза новите консуматори на winbet.bg

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 14 април (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите .

Гледайте 35-ия епизод на " Топ прогнози " ! Утре - единствено в ТОПСПОРТ и SportCafe!
 Иван Турицов в
Иван Турицов в " Топ прогнози ": Не е проблем за ЦСКА да в профил още веднъж Лудогорец за Купата, ще се борим до последно и за купата

Виктор Вутов даде предложенията си за петте най-интересни срещи от международните квалификации

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР