ТОПСПОРТ и представят епизод №17 на предаването Топ прогнози. Като

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №17 на предаването Топ прогнози. Като
Коментари Харесай

Ивайло Петров-Пифа в Топ прогнози: ЦСКА е много по-добър отбор от този в Разград и един син, от покрайнините на София!

ТОПСПОРТ и показват епизод №17 на предаването " Топ прогнози " .

Като наши постоянни фенове, към този момент знаете добре, че гостите в студиото ни са двама. Първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда. Тази седмица има пауза за националните тимове и заради този факт, подчертаваме вниманието ви напълно върху шампионата Лига на нациите.
 Снимка 505057
Източник:

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -.
 Бившият вратар и треньор на ЦСКА Ивайло Петров посетител в предаването
Бившият вратар и треньор на ЦСКА Ивайло Петров посетител в предаването " Топ прогнози "

Боян Денчев предвижда петте най-интересни срещи в Лига на нациите

Този петък специфичен посетител в студиото ни е един от емблематичните вратари и треньори на ЦСКА от близкото минало - Ивайло Петров-Пифа .

Любимецът на Сектор " Г " разяснява пред водещия Ивайло Димитров последните събития от " Борисовата градина " - назначението на Бруно Акрапович за треньор, представянето на отбора в шампионата и Лига Европа, както и работата на основния управител - Стойчо Стоилов.

" На Акрапович всичко в България му е ясно . Не виждам причина да не направи това, което може и знае. В ЦСКА има доста по-добри футболисти от тима в Разград и " синия " клуб от покрайнините на София . Има всички шансове да стане първенец и да вземе Купата.
 Снимка 505055
Източник:

Защо постоянно нещо отрицателно като стане, обвързвано с ЦСКА, все Стойчо Стоилов е отговорен !? Работил съм с него, този човек милее и желае най-хубавото за ЦСКА .
 Милен Радуканов в
Милен Радуканов в " Топ прогнози ": На " Армията " постоянно се работи мъчно, в ЦСКА има доста положителни футболисти

" Футболът, който тимът игра напролет на 2011 година, беше един от най-красивите за последното десетилетие "

7-годишно дете ми сподели : " Бате Иво, до момента в който еди кой си, еди къде си, продължава да бъде президент на даден тим, ние нямаме късмет за купата, нали? ". Ето това е отговорът на моя въпрос дали може да се спре хегемонията на Лудогорец. Хората виждат какво е съдийството против ЦСКА .

Възможно ли е " алените " да се преборят за място в елиминациите на Лига Европа, а в същото време с това и да разгромят Левски във Вечното дерби на България - отговор на тези и още забавни въпроси, вижте в прикаченото видео от епизод №17 на " Топ прогнози " .
 Ангел Станков в
Ангел Станков в " Топ прогнози ": Това е най-трудният интервал в историята на Левски, стилът на Стоянович приляга на тима

" За мен дербито в този момент е със Славия "

И тази седмица, нашите сътрудници от ви дават , която може да ви донесе съществени облаги. Тя е обвързвана с шампионата по тенис
 Снимка 505028
Източник:

Абонирайте се за канала на , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!
 Пламен Гълъбов в
Пламен Гълъбов в " Топ прогнози ": Надявам се на още победи за ЦСКА в Европа, дербитата с Левски оставят най-силен спомен

" Белчев е другар с нас и доста държи на дисциплината "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР