Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е отклонил офертата на Стяуа.

...
Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е отклонил офертата на Стяуа.
Коментари Харесай

Кешеру се изсмя на носител на КЕШ заради Лудогорец

Топреализаторът на Лудогорец Клаудиу Кешеру е отклонил офертата на Стяуа. Новината е обявена от румънски медии, които в средата на седмицата писаха, че персонално босът на носителя на КЕШ за 1986 година Джиджи Бекали се е свързал с тарана и го е поканил в Букурещ.

Звездата на "орлите " е в деликатна позиция, тъй като има контракт единствено до края на сезона. А това значи, че от 1 януари може да договаря с всеки клуб, който прояви интерес към него. Но неговото персонално предпочитание е да продължи кариерата си в Разград и за следващ път изрази тази позиция пред медиите в родината си.

"Вижте, имам контракт единствено до края на сезона, а в този момент пред мен има няколко доста забавни предложения, които към този момент съм анализирал деликатно. Моето предпочитание не е да напущам Лудогорец, в противен случай. Шансовете да остана в Разград са големи ", показа Кешеру пред изданието prosport.ro.

Румънският таран има близо 120 гола във всички шампионати единствено за пет сезона със зеления екип. Той игра против Лудогорец с екипа на Стяуа преди пет години и половина, само че в този момент не желае да сменя клубната си принадлежност и се усеща добре в редиците на родния отличник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР