Тополовград. Заместник областният управител д-р Стефка Здравкова проведе приемна с

...
Тополовград. Заместник областният управител д-р Стефка Здравкова проведе приемна с
Коментари Харесай

Хасково: Заместник областният управител д-р Стефка Здравкова проведе приемна с граждани в Тополовград

Тополовград. Заместник регионалният шеф доктор Стефка Здравкова организира приемна с жители в Тополовград, оповестиха от пресцентъра на Община Тополовград . На 11 юли да се срещнат с нея пристигнаха жители, които сложиха въпроси, касаещи всекидневието на хората от общината. На срещата участва ръководителят на Общински съвет Васил Сяров. Той се включи в полемиката и разясни към този момент предвижени въпроси.
Поставено бе настояването да се конфигурират повече банкомати в града, защото в този момент са единствено два.
Граждани уведомиха, че указателните табели са малко, а някои от тях са сложени погрешно и това води до катастрофи.
Преминаването на ВиК от Стара Загора към Хасково попречва осъществяването на благоустройственни действия по тротоарите, стана ясно от подложен въпрос по кое време ще стане това. Процедурата ще завърши скоро, разясни доктор Здравкова.
Пътят Тополовград - Полски градец е дълготраен огромен проблем за общината, поставян неведнъж на конгреси от най-висше равнище. Д-р Здравкова уведоми, че 20-километровата права е към този момент включена в плановете на АПИ и ремонтът следва в най-скоро време.
Липсата на фрагменти в дребните общини е въпрос, който касае и тополовградската община. Пред заместника на регионалния шеф се сложи въпросът да се разреши и на други медицински експерти, а освен на сестри и акушерки, да работят в детските градини, защото в този момент по насила се назначават хора на пенсионна възраст. Това може да стане с смяна на Наредба №26 на Министерството на здравеопазването. Такава Общинската администрация ще предложи. Обещано е съдействието на Областната администрация.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР