Тополовград. Спортен клуб Джудо“ - Тополовград отбеляза 30 години от

...
Тополовград. Спортен клуб Джудо“ - Тополовград отбеляза 30 години от
Коментари Харесай

Спортният клуб по джудо в Тополовград чества своята 30-годишнина

Тополовград. Спортен клуб „ Джудо “ - Тополовград означи 30 години от своето основаване на тържествена гала, която се организира на 5 октомври. Много жители, някогашни джудисти, общественици, учащи се, деца, почетоха огромния празник в Спортен комплекс „ Миньор “.
Да поздравят спортистите на празника бяха: Генералният секретар на Българската федерация по джудо Христо Маев; Иван Замов – краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на Община Тополовград; Спаска Илиева – състезателен шеф на Българската федерация по джудо; Маргарита Георгиева – заместник-кмет на Община Тополовград; европейският и международен първенец по самбо и джудо и Почетен жители на Тополовград Борис Борисов; Почетни граждани; общински съветници; Балкански и Републикански първенци по джудо; медалисти от интернационалните, балкански и републикански шампионати и други
Честването стартира с Юбилеен шампионат по джудо, в който участваха 180 джудисти от 18 тима.
Гостите приветства м. с. Мариана Йорданова – ръководител и треньор на клуба. Поздравителен адрес и плакет от Българската федерация по джудо връчи Генералният секретар на федерацията Христо Маев. От името на комисията по спорта в Народното събрание поздрави юбилярите Борис Борисов.
Статуетка за принос в развиването на спорт джудо и във връзка годишнината получиха изявени общественици, спортисти и спортни деятели. Почетен знак – монета за извънреден принос в развиването на спорта Временно изпълняващият длъжността Кмет Иван Замов връчи на Марияна Йорданова – ръководител и треньор, заслужил треньор по самбо, първият в България заслужил занаятчия на спорта по джудо, Почетен жител на Тополовград.
С Почетна грамота „ 30 години подготвителна активност по джудо в Тополовград “ Организационният комитет удостои изявени някогашни джудисти. С награди са отличени и донорите на събитието.
С национални танци поздравиха юбилярите танцьорите от танцов състав „ Кавакли “ с началник Тодорка Бурналова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР