Топмоделът и фитнес иконата Биляна Йотовска е в трескава подготовка

...
Топмоделът и фитнес иконата Биляна Йотовска е в трескава подготовка
Коментари Харесай

Биляна Йотовска вае тяло за държавна титла

Топмоделът и фитнес иконата Биляна Йотовска е в трескава подготовка за държавното републиканско състезание по фитнес и културизъм, което ще събере почитатели от цялата страна в зала Универсиада на 7 и 8 октомври. Надпреварата за релефна мъжка мускулатура и изваяни женски тела е подкрепена от Z&M Private Co и FitSpo, които твърдо са застанали зад концепцията за съвършена визия, мощ и грациозност, които могат да се видят на страхотното шоу. Организатор на събитието еDraganichki Team на известния ни играч и треньор по културизъм Данаил Драганички. Над 300 състезатели от 50 клуба в страната ще премерят сили под егидата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес IFBB. Състезателите, измежду които има европейски и международни първенци, ще се изправят на сцената, която е допълнена с две огромни видеостени, с цел да може даже феновете от последните редове да виждат в елементи всяко придвижване на състезателите.
Най-очакваната категория е „ Бикини”, където Биляна Йотовска постоянно е огромната атракция и притегля погледите с красивото си лице и съвършеното си тяло, изваяно със стотици часове във фитнес залата. По време на надпреварата Биляна ще показа своя фешън линия, предопределена за фенове на спорта.



Церемонията по откриването на надпреварата започва в събота, 7 октомври, в 14 ч., и се предлага феновете да са в залата по-рано, с цел да заемат най-хубавите места. В неделя в 11 ч. са финалите, на които ще бъдат излъчени и безспорни първенци. По време на събитието посетителите ще имат опция да опитат разнообразни типове артикули за възстановяване на визията, както и да пазарят с огромни отстъпки. Желаещите да се снимат със състезателите ще увековечат загатна от надпреварата, към което има извънредно мощен интерес. Държавното републиканско съревнование по фитнес и културизъм ще може да се гледа и онлайн онлайн – ще има лайв стрийм в уеб страницата bodyconstructor.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР