Топлото време вече е факт и лъчите, които смело пробиват

...
Топлото време вече е факт и лъчите, които смело пробиват
Коментари Харесай

Минерален фон дьо тен: най-подходящият за лятото

Топлото време към този момент е реалност и лъчите, които самоуверено пробиват облаците, осезаемо се отразяват по кожата. Това лято заложете на козметика, която ще се погрижи за равномерния загар и в това време ще я обгърне с съвършена грижа.
Със сигурност сте чували за минерални декор дьо тени повече от един път. Ако не сте имали късмет да ги опознаете по-добре, обърнете им малко внимание. По какво се разграничават от обичайния артикул?
Минералният декор дьо загар е модерна козметика, която освен изглажда кожата, само че и се грижи за нея. Както подсказва името, съставът му се основава на естествени минерали - той е обикновен и без непотребни синтетични добавки. Това е безусловно наложително за всички фенове на екологични, вегетариански и вегански формули.
 
Най-важните съставни елементи на минералните декор дьо тени са:
Слюда (Mica). Това е естествена руда, която се откроява с красива, лъскава повърхнина. Благодарение на това свойство се употребява в козметиката - съвършено отразява и разпръсква слънцето, оптически изравнява кожата и минимизира видимостта на несъвършенствата.
 
Титанов диоксид (Titanium dioxide). Това е доста ефикасен филтър, който защищава от нездравословното UVA и UVB излъчване и по този метод забавя разграждането на клетките и преждевременното стареене. Освен това, заради наличието му в състава, продуктът не губи потребните си свойства под влияние на висока температура.
 
Цинков оксид (Zinc oxide). Притеснявате ли се от акне и инфектиране на кожата? Това съединяване се употребява от епохи с огромен триумф за лекуване на подобен вид проблеми. Има антибактериални и антисептични свойства и възстановява производството на себум. Почиства кожата, понижава склонността към черни точки и подтиква регенеративните процеси. Освен това е натурален слънцезащитен филтър.
 
Железен оксид (Iron oxide). Като съставен елемент на минералните декор дьо тени се среща основно като пигмент. Природната комбинация от няколко цвята ви разрешава да получите както студени, по този начин и топли нюанси. В взаимозависимост от количеството в козметиката той обезпечава разнообразно покритие - от съвсем транспарантно до доста мощно, както и грациозен, непрозрачен свършек.
 
Поради профилираната рецепта на минералните декор дьо тени, те са единствено в прахообразен формат. Консистенцията им е деликатна и лека като мъгла, с помощта на което не натоварва кожата и не запушва порите - това е съвършен артикул за по-топлите дни. Намалява видимостта на фините бръчки и мимическите линии, образно изглажда неравностите, а също по този начин прелестно изсветлява тена. Освен това е без противоречиви субстанции, които можете да намерите в общоприетите средства - минерални масла, парабени, силикони, консерванти и изкуствени оцветители.
Минералните декор дьо тени са идеални за всички, само че хората с проблематична, комбинирана, сензитивна и зряла кожа ще бъдат изключително очаровани от лечебните, успокояващи и регулиращи свойства.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР