Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме

...
Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме
Коментари Харесай

Диета с кисело мляко за бързо отслабване

Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме дефектите с по-дебели дрешки. Затова, в случай че желаете бързо да влезете във форма, ви предлагаме една съвършена диета. Прави се 7 дни и се смъкват 4-6 кг! Само предизвестяваме да не я вършиме по-дълго, нито пък прекомерно постоянно. На 2 месеца един път е задоволително.

Принципът е следният: Ядете кисело мляко на стомах! Когато и колкото си желаете. Като можете да добавяте и други храни както следва:

1, 2, 3 ден
Можете да добавите варен ориз или варени картофи в менюто си. Никакви газирани питиета! Алкохол може единствено бяло вино и то не повече от 1 чаша.

4, 5, 6 ден
Освен кисело мляко, можете да си хапвате и пилешко филе . Задушено, варено, печено – както го обичате. За лукс, прибавете и малко пресни зеленчуци . Без алкохол и газирани питиета.

7 ден
Кисело мляко и плодове. Само без банани и грозде. Можете да пиете чаша вино. Важно е, откакто приключите и 7-мия ден, да не се нахвърляте на храната. Постепенно увеличавайте количеството и добавяйте другите артикули.

Това е! Ще ви е мъчно единствено първите 2 дни. Ако ви идва да се поглезите с нещо сладко, споменете си за обичаната рокля или блузка, която към този момент не ви стои по този начин добре. Това постоянно работи. Ще чакаме да споделите резултатите.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР