Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме

...
Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме
Коментари Харесай

Лятото дойде, а вие все още сте приятно закръглени? Влезте във форма с тази вълшебна диета

Топлото време наближава, а с него и невъзможността да прикриваме дефектите с по-дебели дрешки. Поради това, в случай че желаете бързо да влезете във форма, ви предлагаме една съвършена диета. Прави се 7 дни и се смъкват 4-6 кг! Само предизвестяваме да не я вършиме по-дълго, нито пък прекомерно постоянно. На 2 месеца един път е задоволително.

Принципът е следният:
Ядете кисело мляко на стомах! Когато и колкото си желаете.

Като бихте могли да добавяте и други храни както следва:

И това е забавно: 5 топхрани за намаляване - Четете още на най-полезния здравен уебсайт zdrave.to

1, 2, 3 ден

Можете да добавите варен ориз или варени картофи в менюто си. Никакви газирани питиета! Алкохол може единствено бяло вино и то не повече от 1 чаша.

4-5-6-ден

Освен кисело мляко, бихте могли да си хапвате и пилешко филе. Задушено, варено, печено; както го обичате. За лукс, прибавете и малко пресни зеленчуци. Без алкохол и газирани питиета.

7 ден

Кисело мляко и плодове. Единствено без банани и грозде. Бихте могли да пиете чаша вино. Важно е, откакто приключите и 7-мия ден, да не се нахвърляте на храната. На стадии увеличавайте количеството и добавяйте другите артикули.
Това е! Ще ви е тежко единствено първите 2 дни. Ако ви идва да се поглезите с нещо сладко, споменете си за обичаната рокля или блузка, която към този момент не ви стои по този начин добре. Това при всеки случай работи. Ще чакаме да споделите резултатите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР