“Топлофикация - Враца ЕАД уведомява своите клиенти, че при изпълнени

...
“Топлофикация - Враца ЕАД уведомява своите клиенти, че при изпълнени
Коментари Харесай

От 3 април спират поетапно парното във Враца

“Топлофикация - Враца ” ЕАД уведомява своите клиенти, че при изпълнени нормативни условия за средноденонощните външни температури, считано от 03.04.2024 година /сряда/ ще стартира поетапно прекъсване на отоплението, като сдружението ще се съобрази и с дълготрайната прогноза на времето за идващите 7 – 10 дни.

При предпочитание от страна на клиентите, отоплението в обособени здания може да остане включено до посочена от тях дата. За тази цел е належащо да има решение на общото заседание на етажната благосъстоятелност и подадено заявление в сдружението или категорично писмо от началник на институция в независима абонатна станция.

Отоплението на обекти със обществена устременост /болници, детски заведения, учебни заведения, и предпазени жилища/ ще продължи да действа, при документално предпочитание от ръководителя на съответната институция.

След привършване на отоплителния сезон за клиенти на планирани начисления ще започва акцията за отчитане на уредите за дялово систематизиране и правенето на изравнителните сметки за интервала 1 май 2023 година – 30 април 2024 година В тази връзка „ Топлофикация – Враца ” ЕАД приканва клиентите навреме да обезпечат достъп до жилището си на една от двете дати за безвъзмезден доклад за бързо и правилно правене на изравнителните сметки.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР