Топлофикация София започва поетапно пускане на отоплението от сряда. Според

...
Топлофикация София започва поетапно пускане на отоплението от сряда. Според
Коментари Харесай

Обявиха кога започва поетапното пускане на парното в София

" Топлофикация София " стартира поетапно стартиране на отоплението от сряда. Според нормативната уредба общото включване на отоплението в столицата може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза за трайно захлаждане. Данните, получавани от Национален институт по метеорология и хидрология, демонстрират, че от 9 ноември (сряда) се чака средноденонощните температури да паднат до +10 С°.

Подаването на топлинна сила ще стартира първо към учебни заведения и детски градини, а по-късно и към административните и жилищни здания, оповестяват от компанията.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

Клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си , с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите и в случай че открият неправда, да се свържат със своя топлинен счетоводител.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще попречва възможни операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР