Топлофикация-София пуска парното в детските градини, училищата и болниците. Вече

...
Топлофикация-София пуска парното в детските градини, училищата и болниците. Вече
Коментари Харесай

Пускат парното в столичните детски градини, училища и болници

" Топлофикация-София " пуска парното в детските градини, учебните заведения и лечебните заведения. Вече 60 здания, от които 11 детски градини, са към този момент с отопление, сподели представителят на сдружението Елизабет Павлова пред Dir.bg

Дружеството към този момент няма да пуска парното на целия град, защото се чака стопляне на времето в края на седмицата. Приемат се поръчки единствено по избор на здания.

За да бъде пуснато парното в София, би трябвало да бъдат изпълнени няколко наложителни, уредени от закона, условия: да има три поредни дни със междинна денонощна температура под 12 градуса, прогноза за трайно захлаждане на времето.

Преди дни от " Топлофикация София " обявиха, че са изцяло подготвени да пуснат отоплението в столицата, като са в непрекъсната връзка с Национален институт по метеорология и хидрология и наблюдават температурите на околната среда.

На клиентите на компанията се предлага да освободят винтилите на парното оптимално, с цел да се обезвъздуши системата. След това могат да настроят винтилите на удобната им температура. Трябва да запълнят източените вътрешни съоръжения и да приключат с ремонтите.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР