Топлофикация - София продължава своята дигитална трансформация, като следва тенденциите

...
Топлофикация - София продължава своята дигитална трансформация, като следва тенденциите
Коментари Харесай

Топлофикация София помага на клиентите да следят потреблението си в реално време

Топлофикация - София продължава своята цифрова промяна, като следва трендовете за бистрота и осведоменост на клиентите по отношение на употребените от тях услуги.  От през днешния ден клиентите на Топлофикация София ще могат да проследят в действително време потреблението на топлинна сила в парцела и етажната благосъстоятелност, за които имат регистрация в Моят портал, както и да получат данни за фактурираната сила и годишно равнене при тези, които са на планиран доклад.

Услугата, даваща опция за мониторинг, ще бъде налична за всички консуматори, захранвани от ТР София и ТР София Изток, както  и за част от ТР Земляне. Абонатните станции в тези региони към този момент са присъединени към системата за ръководство и наблюдаване SCADA, по която Топлофикация - София работи интензивно през последните 3 години.

Ползвайки новата  функционалност, клиентите ще могат да конфигурират предоставяните данни за парцелите регистрирани в профила им в Моят портал, съгласно определени от тях критерии, да наблюдават и съпоставят месечното и годишно ползване, както и да изтеглят определената информация в табличен тип на лично електронно устройство.

Новата услуга Мониторинг и ръководство има атрактивен графичен интерфейс, посредством който дава на клиентите в действително време настоящи данни и показанията на абонатните станции за обектите, разказани в профила им Моят портал.

Клиентите ще имат информация за температурата на подаващата вода от топлоизточника, заложената и настояща температура на водата за отопление и БГВ, външна температура на въздуха и показанията на топломера в абонатната станция. За улеснение и опция за сравнимост с предходни интервали информацията е предоставена накратко и графично.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР