Топлофикация София има готовност при изразено желание от страна на

...
Топлофикация София има готовност при изразено желание от страна на
Коментари Харесай

Пускат парното по желание, ако целият блок иска

Топлофикация София ” има подготвеност при изразено предпочитание от страна на клиентите в сграда-етажна благосъстоятелност,  парното да бъде пуснато преди общото включване на отоплението в столицата, оповестиха от сдружението. 

За задачата е належащо да показват в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранното включване на отоплението. Прилагането на тази процедура е напълно в интерес на потребителите и посредством нея се заобикаля опцията за авансово стартиране на отоплението в съответната постройка по еднолично решение и без знанието и единодушието на цялата етажна благосъстоятелност. 

Предвид идното краткотрайно намаляване на температурите детските градини, учебните заведения и здравните заведения също могат авансово да изискат включване на отоплението, като за това е задоволително шефът да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в Център за обслужване на клиенти.

Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира, когато бъдат изпълнени двете условия - три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология - Българска академия на науките за трайно захлаждане. Към момента прогнозата за идната седмица планува стопляне и покачване на дневните температури. Дружеството следи измененията и трендовете и ще реагира съгласно климатичните условия и нормативните условия, допълват от „ Топлофикация София ”.

От сдружението припомнят, че клиентите би трябвало да приключат всички поправки по вътрешната отоплителна апаратура и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които тази апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР