Топлофикация София има готовност да започне поетапното спиране на парното.

...
Топлофикация София има готовност да започне поетапното спиране на парното.
Коментари Харесай

„Топлофикация София“ в готовност за поетапно спиране на парното

Топлофикация София има подготвеност да стартира поетапното прекъсване на парното. Това оповестиха от сдружението. Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над +12° С, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне, предава Народоосвободителна въстаническа армия.

Топлофикация следи прецизно за осъществяването на регулаторната рамка и с оглед бистрота в интерес на своите консуматори ще споделяме с вас данните, които получаваме от Национален институт по метеорология и хидрология.

От сдружението припомнят, че битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е да се изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР