„Топлофикация София” има готовност да пусне парното при изразено желание

...
„Топлофикация София” има готовност да пусне парното при изразено желание
Коментари Харесай

Пускат парното в София по желание на етажната собственост

„ Топлофикация София” има подготвеност да пусне парното при изразено предпочитание от страна на клиентите в постройка – етажна благосъстоятелност, преди общото включване на отоплението в столицата, оповестиха от сдружението.

За задачата е належащо да показват в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранното включване на отоплението.

Предвид идното краткотрайно намаляване на температурите детските градини, учебните заведения и здравните заведения също могат авансово да изискат включване на отоплението, като за това е задоволително шефът да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в Център за обслужване на клиенти.

Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира, когато бъдат изпълнени двете условия – три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология – Българска академия на науките за трайно захлаждане, припомниха от „ Топлофикация София”.

Към момента прогнозата за идната седмица планува стопляне и покачване на дневните температури. Дружеството следи измененията и трендовете и ще реагира съгласно климатичните условия и нормативните условия, допълват оттова.

От „ Топлофикация” подсетиха, че клиентите би трябвало да приключат всички поправки по вътрешната отоплителна апаратура и да запълнят източените съоръжения. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които тази апаратура не е запълнена, тъй като това значи, че в някое жилище ремонтът към момента не е завършил.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР