Топлофикация София ЕАД има пълна готовност да стартира новия отоплителен

...
Топлофикация София ЕАД има пълна готовност да стартира новия отоплителен
Коментари Харесай

Топлофикация София е готова за новия отоплителен сезон

„ Топлофикация София ” ЕАД има цялостна подготвеност да започва новия отоплителен сезон, оповестиха от пресцентъра на сдружението. Според нормативната уредба общото включване на отоплението в София може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от 12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология за трайно захлаждане. Дружеството следи непрекъснато прогнозата за времето и ще реагира съгласно климатичните условия и в сходство с нормативните условия.
Преди старта на новия отоплителен сезон от „ Топлофикация София ” ЕАД припомнят на клиентите си да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и при положение, че са източени, да ги запълнят още веднъж. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.
„ Напомняме на клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова по-късно в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е да бъдат тествани и екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите. Ако има изгаснал екран, клиентите би трябвало да се свържат с топлинния счетоводител.
Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция ще ограничи вероятните операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила “, показват от сдружението.
„ Напомняме на нашите консуматори, че имат опция, при предпочитание от страна на всички живущи в етажната благосъстоятелност, да изискат стартиране на отоплението преди настъпването на трайно захлаждане и общото включване на отоплението в столицата. За задачата е належащо да показват в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно включване на отоплението. Прилагането на тази процедура е напълно в интерес на потребителите и посредством нея се заобикаля опцията за авансово стартиране на отоплението в постройката без единодушието на всички съседи “, прибавят от „ Топлофикация София ”.
Детските градини, учебните заведения и здравните заведения, както и административните и офис постройките също могат да изискат авансово включване на отоплението. Необходимо е шефът да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в централно ръководство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР