Топлофикация София“ е в пълна готовност да пусне топлоподаването в

...
Топлофикация София“ е в пълна готовност да пусне топлоподаването в
Коментари Харесай

Топлофикация „София“ е в готовност да пусне парното

Топлофикация „ София “ е в цялостна подготвеност да пусне топлоподаването в столицата, като решение за точната дата на стартирането на парното ще се вземе в понеделник. Това изясни за утринния блок на БНТ1 Елизабет Павлова от Топлофикация „ София “.

За да бъде пуснато парното в София, би трябвало да бъдат изпълнени няколко наложителни, уредени от закона, условия: да има три поредни дни със междинна денонощна температура под 12 градуса, прогноза за трайно захлаждане на времето. Топлофикация „ София “ е изцяло подготвена да пусне отоплението в столицата, като е в непрекъсната връзка с Национален институт по метеорология и хидрология. В понеделник ще се вземе решение по кое време тъкмо ще бъде пуснато парното.

Потребителите би трябвало да изпълнят няколко неща:

да освободят винтилите на парното оптимално, с цел да се обезвъздуши системата. След това могат да настроят винтилите на удобната им температура;
да приключат ремонтите, които правят, и да запълнят източените вътрешни съоръжения. В противоположен случай, това ще бъде знак, че ремонтите не престават.
Директорите на болнични заведения, учебни заведения и детски градини, че могат да създадат заявление в Топлофикация „ София “, следз което в рамките дневно топлоподаването към тях ще бъде изпълнено.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР