Топлофикация София“ е в пълна готовност да пусне топлоподаването в

...
Топлофикация София“ е в пълна готовност да пусне топлоподаването в
Коментари Харесай

Топлофикация „София“ е в готовност да пусне парното

Топлофикация „ София “ е в цялостна подготвеност да пусне топлоподаването в столицата, като решение за точната дата на стартирането на парното ще се вземе в понеделник. Това изясни за утринния блок на БНТ1 Елизабет Павлова от Топлофикация „ София “.

За да бъде пуснато парното в София, трябва да бъдат изпълнени няколко задължителни, уредени от закона, условия: да има три последователни дни със средна денонощна температура под 12 градуса, прогноза за трайно застудяване на времето. Топлофикация „ София “ е напълно готова да пусне отоплението в столицата, като е в постоянна комуникация с НИМХ. В понеделник ще се вземе решение кога точно ще бъде пуснато парното.
Потребителите трябва да изпълнят няколко неща:да освободят винтилите на парното максимално, за да се обезвъздуши системата. След това могат да настроят винтилите на комфортната им температура; да приключат ремонтите, които извършват, и да запълнят източените вътрешни инсталации. В противен случай, това ще бъде знак, че ремонтите продължават.
Директорите на болнични заведения, училища и детски градини, че могат да направят заявление в Топлофикация „ София “, след което в рамките на ден топлоподаването към тях ще бъде изпълнено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР