Топлофикация Русе“ е осъдена да плати 80 000 лв. обезщетение

...
Топлофикация Русе“ е осъдена да плати 80 000 лв. обезщетение
Коментари Харесай

Жена успя да осъди Топлофикация за 80 хиляди лева

 " Топлофикация Русе “ е наказана да заплати 80 000 лева обезщетение на жена, паднала в ров на компанията с вряла вода.

Окръжният съд в Русе почете напълно предявените искове и осъди топлофикационното сдружение в града да заплати на 45-годишната Наргиз Юсеинова обезщетение за имуществени и неимуществени вреди, съобщи БНР.

Случаят е от 1 декември предходната година, когато дамата пропада в необезопасен ров с вряла вода в квартал " Здравец-Изток “. Благодарение на бързата реакция на брачна половинка ѝ е извадена жива от ямата, само че с голям брой изгаряния по тялото.

Седем оперативни интервенции са претърпени от Наргиз Юсеинова, а болките и страданията ѝ не престават и до през днешния ден. Това е повода съдът да почете претенцията ѝ към " Топлофикация Русе “ в цялостен размер.

В претекстовете си съдът разяснява всички доказателства по делото и открива, че е налице безучастие на чиновниците на топлофикацията, които не са обезопасили изкопа и макар случая ограничения са взети едвам на идващия ден вечерта.

Магистратите допълват, че даже към сегашния миг не е изменена тази процедура и организация на работа, лишена от логичност, отговорност и ангажираност към опазването на здравето и живота на гражданит
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР