Топлофикация ни попари пак с тъпня - иска по-скъпо парно,

...
Топлофикация ни попари пак с тъпня - иска по-скъпо парно,
Коментари Харесай

Софиянец си търси приемно семейство с топла вода!

Топлофикация ни попари отново с тъпня - желае по-скъпо парно, но по тази причина пък стопира топлата вода!

Справедливо неодобрение заля още веднъж ползвателите на непоисканите услуги на монополното другжество Топлофикация в София. Не по друго е положенито и в други огромни градове в страната, само че първи от безобразията на нереформираното паразитно сдружение изреваха столичани. Защото в края на май от локалния монопол оповестиха, че ще спрат топлата вода в 4 огромни квартала, че няма да връщат пари по сметките на софиянци, макар поевтиняването на газа, а през днешния ден сурвакаха мирното население, още неизлязло от карантината за ковид, че усилват сметките им за топлото в задатък с близо 22%. Явно тъпотиите на топлофикациите край нямат. Въпросът е обаче търпението на жителите по кое време ще свърши?!

КЕВР желае повишаване на парното от 1 юли, за София - с 22%

На 29 май столичното сдружение, което е под шапката на Столична община разгласи, че след към две седмици стопира за два месеца топлата вода към кварталите "Студентски град ", "Витоша ", "Малинова котловина " и "Дървеница ". После ще врътнат кранчето и на другите региони, както постъпват всеки летен сезон. За близо 30 години всяко лято тази компания прави профилактика на своите уреди, каквото и да значи това, и ощетява жителите по този метод като ги оставя без топла вода. Такава дивотия на никое място другаде в страните от Европейски Съюз не се среща, твърдят консуматори.
За упоменатите нагоре квартали топлоподаването ще бъде прекратено от 15 юни до 15 август, след това и за останалите. На софиянци не им остава друго, с изключение на да тръгнат да си търсят приемни фамилии в кварталите, в които ще има топла вода вода, когато в техните домове няма.

Ако нямаш ток, не проклиняй тъмнината, а доставчика

За да бъде цялостна екстрата от страна на монополиста, през вчерашния ден КЕВР услужливо им даде следващото поискано повишаване, освен това предплатено. Това подпали обективен яд у нашите съграждани, които не схващат за какво КЕВР разрешава това безсрамие откакто цените на газа са с доста ниски стойности. Цените на газа паднаха стремглаво след съглашението сред “Булгаргаз” и “Газпром експорт” от 5 август предходната година, и то със задна дата.

От объркващите и дълги сметки излиза, че с две думи, топлофикациите няма да връщат пари в брой, а ще пресмятат какъв брой да ни приспаднат по месечните фактури. Няма кой да им ревизира начисленото, а "топлинните счетоводители " те си ги назначават неизвестно за какво, само че не и с цел да са в улеснение на жителите, а с цел да ги затрудняват още повече. Всичката тази врътня е за една услуга, която ни се натрапва и няма отърване от нея до гроб. Пардон, остава даже след гибелта, да тежи на наследниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР