Топлите дни все още не са си тръгнали безвъзвратно, но

...
Топлите дни все още не са си тръгнали безвъзвратно, но
Коментари Харесай

Как да носим летните дрехи през есента

Топлите дни към момента не са си тръгнали окончателно, само че и есента идва незабелязано. А с нея и нуждата да пренаредим дрешника, с цел да изместим на напред във времето по-адекватни за хладното време облекла. Но това не значи, че любимците от летните дни и нощи не могат да останат в приложимост. Ето по какъв начин.

Нещо от горната страна

Най-лесният метод да носим тънките си блузи и ризи без ръкави и през есента е като ги комбинираме със сако или по-дебела жилетка . С тях няма да ни е хладно и в случай че към момента желаеме да търпим обичаната си лятна рокля.

Ако роклята е дълга и не прекомерно разголена в горната си част, идеално допълнение към нея е и късо кожено крепко . Стилно и повърхностно, тъкмо за времето преди палтото да е станало нужда.

 Снимка 375525

Бяло

През лятото сигурно носим повече бели облекла, в сравнение с през есента и зимата. Но щом топлите месеци се изнижат, можем да комбинираме белите блузи или панталони с облекла в есенни цветове.

Боти

Ако не сме от зиморничавите дами и нямаме проблем да вървим с пола или рокля до коленете, можем да заложим на боти или тънки ботуши, с цел да не си простудим въпреки всичко.

Чорапогащник

И той е целесъобразен. Вече има огромно многообразие на пазара, тъй че напряко нямаме самообладание да стартираме да опитвам с цветни и фугирални модели.

 Снимка 375526

Шал

Един огромен, мек и топъл шал може да се трансформира в идеално допълнение към съвсем всеки другояче летен тоалет.

Слоеве

Ако не избираме един пълен пуловер, а потник, жилетка и яке, можем да оползотворим някои от обичаните си летни облекла.

Късо и дълго

Къса пола или къси панталони в композиция с палто или шлифер.

 Модни придобивки за есенния дрешник
Модни придобивки за есенния дрешник

За да сме готови

Цветове

Ярките облекла от летния дрешник имат място и в есенния, в случай че ги комбинираме с други в по-неутрални тонове. Цикламената пола има още дни живот тази година в композиция с черен топ да вземем за пример, написа Reader`s Digest.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР