Топлинен удар в комбинация с употреба на сериозно количество алкохол

...
Топлинен удар в комбинация с употреба на сериозно количество алкохол
Коментари Харесай

Жега и алкохол погубили красивата учителка, открита мъртва в Приморско

Топлинен удар в композиция с приложимост на съществено количество алкохол най-вероятно са причина за гибелта на 33-годишната учителка Адриана от Пазадржик, открита мъртва в Приморско.

Това е предварителното умозаключение на правосъдните медици, които след аутопсията на дамата са взели хистологични и кръвни проби. Чрез хистологичните ще би трябвало да се откри съответната причина за гибелта, а кръвните ще дадат отговор за съществуване на алкохол или опиати в кръвта на дамата.

Разследващи са безапелационни, че по тялото не са открити никакви следи от принуждение.

Трупът на учителката е открит на 23 август в  личния й автомобил, паркиран на ул. " Лагуна ", покрай Северния плаж в Приморско. Колата била заключена, тялото мощно разложено, което допуска, че е стояло в колата 3-4 дни преди да бъде намерено. Тези августовски дни бяха извънредно горещи.

Красивата учителка стартира да се търси след сигнал в полицията от нейната майка. Жената обяснила, че щерка й, която тръгнала на отмора в Несебър, не си подвига телефона и е в неопределеност.

Адриана е открита по бански в колата си. Има данни, че същата заран е била на плаж, както и че преди да издъхне е изпила не малко количество алкохол. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР