Топлес моделката Силвия Юрукова, която нашумя и с участието си

...
Топлес моделката Силвия Юрукова, която нашумя и с участието си
Коментари Харесай

Наш модел приет по спешност в болница с паник атаки

Топлес моделката Силвия Юрукова, която нашумя и с присъединяване си в Биг Брадър преди години, влезе по неотложност в болница след систематични паник офанзиви, написа "Телеграф " като цитира нейни приятелки.

Дни преди да постъпи в болничното заведение, Юрукова изпаднала в меланхолия и споделила пред приятелки, че се усеща душевен рухнала. Брюнетката приела доста тежко раздялата с гаджето си, защото двамата даже правили огромни проекти за дете и и взаимно общуване. Не е ясно кой от двамата е поставил края, само че осведомени настояват, че след систематични изневери от страна на към този момент някогашния, Силвия не издържала и му посочила вратата, след което рухнала.

Скандалната моделка рядко излизала от вкъщи си, а когато ѝ се налагало употребила големи тъмни очила, с които да крие подпухналите си от рев очи. Най-близките ѝ приятелки са мощно обезпокоени, тъй като Юрукова отказвала и да се храни, а карала по през целия ден на кафета и цигари, с което очевидно свалила много килограми и то за по-малко от две седмици.

След няколко седмици в това положение тя почнала да получава паник офанзиви, а при последната се наложило да я заведат незабавно в болница. В момента Юрукова към този момент се стабилизира и е под непоколебим лекарски режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР