Топкриминалистът Ботьо Ботев коментира убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова

...
Топкриминалистът Ботьо Ботев коментира убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова
Коментари Харесай

Ботьо Ботев коментира убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова


Топкриминалистът Ботьо Ботев разяснява убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова от Русе. В утринния блок на БТВ той напомни и вцепеняващ кръвта случай с друго убито момиче, в чието следствие персонално той е взел участие, само че то по този начин и не е било разкрито.

"Моята информация е тази, която е и по медиите. Според мен става дума за един напълно случаен случай с жесток и безочлив причинител. Той очевидно е човек, който е с психопатни, меко казано, отклонения. Не можеш да подхождаш по този метод в случай че си с естествена душeвност. Казвам го, извеждайки от сходни случаи, които не са необичайност в предишното. Според мен на този човек това не е първото му престъпно действие, което прави. Най-вероятно се касае за един изолиран случай, друг от това, което всички считат, че е имало подготовка, организация в осъществяване на убийството ", сподели Ботев.

Той разкри, че е осведомен прекомерно доста с региона, в който е открито тялото на Виктория. "Той е плодороден за такива дейности и действия като грабежи, като набези над дами. Имало е и други такива случаи. Учудвам се, че споделят, че в Русе не помнят други тежки престъпни действия. В квартал "Чародейка " преди 15-20 години се работеше по един извънредно тежък престъпен случай с едно младо момиче, което бе разчленено и обгорено, тъй че даже корифеите в събедната медицина у нас не можаха да кажат какво се е случило. Тогава не се разкри причинителят, макар че доста работихме. Този случай остана да виси, остарели служащи, които са там, знаят. Онзи случай бе безочлив, ужасяващ, не познавам сходна история ", разяснява още топкриминалистът.

Той счита, че е доста малко евентуално килърът да е непосредствен на жертвата или да е обвързван с работата й. "Това е един регион, в който има наркомани, клошари, безделници и какви ли не такива хора. Условията разрешават за сходен вид хора. Наблизо има и психиатрична клиника. В България сме имали серийни убийства на дами, то е друго от това, което се дефинира като сериен палач. В България сме имали два сходни случаи - при единия бяха убити 6 дами, а във втория 6 или 7 дами ", приключи Ботьо Ботев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР