Топдизайнерката Мегз загубила девствеността си едва на 17. Красавицата направи

...
Топдизайнерката Мегз загубила девствеността си едва на 17. Красавицата направи
Коментари Харесай

Мегз разкри кога е загубила девствеността си

Топдизайнерката Мегз изгубила девствеността си едвам на 17. Красавицата направи игра на въпроси и отговори с почитателите си в инстаграм профила си, оповестява hotarena. Един от най-интересните въпроси, заложени към амбициозното миньонче беше " на какъв брой години е правила секс за пръв път ". 

До болежка откровена както постоянно Мегз показа:   “ Бях на 17. Мегз не съществуваше. И бях същински влюбена. От тези завладяващи връзки, в които се ревнувате, в случай че различен ви огледа и живеете, с цел да се целувате след учебно заведение ". 

Изглежда Мегз е била от късметлийките, които са имали благополучен първи път. Но въпреки всичко тя много е подранила. Талантливата дизайнерка е католичка и че правенето на секс едвам на 17 се води за неприемливо. Католиците би трябвало да се женят девствени. Изглежда хубавицата е имала по-разкрепостени възгледи още от дребна и е решила даже да не изчака да стане на 18. 

Въпреки това Каканашева даде съвет на младите си почитатели, че това е извънредно значимо решение и че не би трябвало да бързат: “Не го правете единствено тъй като е модерно или тъй като всичките ви другари към този момент са го правили. Това се случва единствено един път в живота и значително ще оформи базисната ви сигурност по време на секс и във връзките въобще ".

Мегз още сподели своя фотография като тинейджърка от същия интервал.


Още по тематиката: общо вести по тематиката: 96 21.09.2018 » Гала на нож с Ева Веселинова, русокоските не могат да се траят! 20.09.2018 » " Биг Брадър " лиши правата на Ванко 1, Кулагин още веднъж вкарва напрежение 20.09.2018 » Нора прецака " ВИП Брадър ", взима ужасно доста пари 19.09.2018 » Ваня Костова - новата жертва на Кулагин 19.09.2018 » Мария Игнатова сподели пръстена 19.09.2018 » Дъщерята на Цветана Манева: Ще раздерат мама от обиди поради клипа на Азис! предходна страница [ 1/16 ] идната страница

Коментари (1)Коментатори (1) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите | На другари  Padre виж профилаизпрати съобщениедобави в другари   Padre преди 32 мин. 0 Тая фуста е загуба на време за доста хора..недейте да я вършиме известна, не ставва за нищо. Отговори (0) Отговори на този коментар Коментарите са на публикуващите ги. Ruse24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.  Padre Padre ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [20] Новини от през вчерашния ден [27] « Септември 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед123456789101112131415161718192021222324252627 Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР