Топастроложката Алена направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия

...
Топастроложката Алена направи ексклузивна прогноза за всички зодии през предстоящия
Коментари Харесай

Алена предупреждава: До края на февруари се гответе за...


Топастроложката Алена направи извънредна прогноза за всички зодии през идния месец. Топастроложката прави извънредна прогноза за февруари месец, представена от Флагман.

Задават се промени, пътувания, само че и разплащане на карма
Февруари е месец на промени, на пътувания, в който, уви, още веднъж ще се постанова да разплащаме карма, на първо място в персоналните връзки, поради опълчването на Слънцето и Венера с кармичното условие да се откри компромисът и златната среда сред персоналния живот, фамилията и професионалната кариера. Общуването ще е по-трудно, а опитите за потребление на непознатите качества, умения, познанства – доста.

Силно изявена ще е склонността ни да не виждаме повода за проблемите си в нас самите. Ще я търсим настрана, изключително в последната десетдневка на месеца, когато Слънцето власт­ва от Риби и ускорява чувствителността към рецензия, даже и когато е градивна. През месеца на промени се поддаваме на ласкателства, само че мъчно и рядко ще осъзнаваме по какъв начин ни вредят.

Обичайно ще го научаваме мъчително и след време. Правителството да не подписва интернационалните спогодби, свързани с вложения в България или в други страни, в случай че има и минимум подозрение, че поради клаузи ще поносим загуби. Депутатите да си мерят думите и да не дават неизпълними обещания на своите гласоподаватели поради скрития си умисъл да реализират преди всичко персонални цели.

В междудържавните диалози са наложителни тактът и дипломатичното отношение, а те на моменти ще убягват. В никакъв случай не трябва да демонстрираме беззащитност и пасивност при решение на вътрешно държавни проблеми, с цел да избегнем „ доброжелателното “ предпочитание на европейски и отвъдокеански страни да ни вземат под опеката си, само че с цената на мълчешком послушание на България на непознати правила. Трябва да бъдем готови за наводнения из цялата страна, както и за проблеми поради затлачените за следващ път речни корита и канали. Не сме по-силни от всепомитащата мощност на природата и е време да се научим да се пазим, преди да е пристигнало бедствието./ Пик.бг

Вижте какво ви дефинира ориста до края на месец февруари: 

Месечен хороскоп на Алена ОВЕН

Независимо от вашите стремежи, ще би трябвало да се научите да работите с непознати  хора и да се преценявате с тях, да приемате близките с качествата им, да почитате мнението им и да се научите вярно да преценявате познаствата си, вместо след време, наранени от някого да мъстите с магия.

Месечен хороскоп на Алена ТЕЛЕЦ

Устремени сте към върхови позиции, дали са заслужени, това не ви интересува, само че тудно ще се освободите от собственическото си възприятие, от желанието си да обсебвате и от опитите си да направлявате живота на околните си посредством вълшебства. Повярвайте, че света не се върти единствено към вашите стремежи.

Месечен хороскоп на Алена БЛИЗНАЦИ

Във ваше минало прераждане мнозина от вас са били прекомерно независими, до степен да не се интересуват от фамилните си отговорности, от синовната обич, по тази причина в този момент сте обречени на уединение и вглъбяване в своята вътрешна същина, с цел да се научите да цените обичта, другарството и помощта в профил.

Месечен хороскоп на Алена РАК

Разделете с нечестните способи на деяние, отдалечете се от Мрака, от магиите, посредством които желаете да си жънете триумфи и се отдайте на нематериалност, и почитание към възприятията и желанията на другите, с цел да се справите и да достигнете най-малко една от поставените от вас самите цели.

Месечен хороскоп на Алена ЛЪВ

Самотни сте и желаете среща с огромната обич. Трудно ще намерите щастието в персоналния си живот, в случай че го търсите благодарение на магията, което няма да ви попречи на стремленията ви към върховете на кариерата, само че и от там може да се сринете ненадейно и мъчително.

Месечен хороскоп на Алена ДЕВА

В предходно прераждане сте били духовни водачи и сте били подложени на мъчения и премеждия, по тази причина в този момент не е изключено да се изкушавате да мъстите с магия на хората, които са към вас, усещайки подсъзнателно, че са ваши кармични врагове. Не им вредете с вълшебства, ще ударите себе си.

Месечен хороскоп на Алена ВЕЗНИ

армата ви може да е причина животът ви в персонален проект да не е лек, още от появяването ви на бял свят да усещате, че сте радлични  и да сте прекомерно отдадени на желанието си да помагате и да сеете положително, само че не допускайте през този месец да ви завладяват хора, отдадени на Мрака, сякаш с цел да ви поддържат.

Месечен хороскоп на Алена СКОРПИОН

Не се възползвайте от силите на Злото,  забравете за магиите и незримия свят на Мрака, а се уповавайте на Светлината и Доброто. Ако непрестанно сте гневни на някого, поради невъзможността да наложите своя ред, се примирете и ще бъдете подкрепени.

Месечен хороскоп на Алена СТРЕЛЕЦ

Вместо да се чудите по какъв начин да успявате без особени старания, дали да се възползвате от магията, не се обграждайте със самотност и не затъвайте в непознатите проблеми, които последователно ще ви гълтам, в случай че не се освободите от хората, които са ви навредили в визити при врачки.

Месечен хороскоп на Алена КОЗИРОГ

Не бъдете мнителни и не си внушавайте, че всички ви вредят. Вярвайте повече в себе си и си поставете цели, само че с цел да ги постигате непременно, без да се поддавате на страсти, които да ви стопират по пътя, не търсете препоръките на гадатели нито на изработката на вълшебства.

Месечен хороскоп на Алена ВОДОЛЕЙ

Бъдете изпълнени със Светлина. Прекалено сте сериозни и към себе си и към хората измежду които живеете.  Не бъдете себични, само че си останете постоянно енергични, умеещи да се оправяте във всяка една обстановка, без да употребявате силине на Мрака. Живейте както ви е отредено и приемете съдбовните си заложби.

Месечен хороскоп на Алена РИБИ

Дори и да ви е неприятно и да ви се коства непостижима задача, ще би трябвало да свикнете с мисълта, че и другите хора, даже и най-близките ви, имат своите стремежи и отзиви, които би трябвало да бъдат уважавани. Можете да творите концепциите на новото време и да тласкате света към реализирането им, само че в зоната на Светлината.

 

За жената
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР